Paperiliiton lehtiedun arvo nousee ja laajenee digitilauksiin 2023

17 Kotkan osasto 25.10.2022

Paperiliitto myöntää jäsenilleen palkansaajalehtien vuosikerran tilaukseen lehtiedun. Jäsen saa edun käyttöön, jos jäsenyys on kunnossa ja hän ilmoittaa lehteä tilatessaan olevansa Paperiliiton jäsen. Lehtietua voit käyttää säästötilaukseen ja vähintään 12 kuukauden määräaikaistilaukseen. Yhteen tilaukseen voi liittää kaikkien samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten lehtiedut. Kuluvan vuoden loppuun saakka etu on 16 euroa ja sen saa painetun lehden vuosikerran tilaushinnasta, ei digi- tai näköislehden tilauksesta.

Lehtietu nousee vuonna 2023 ja se laajenee koskemaan sekä painettua että digilehden tilausta. Lehtietuna maksetaan Demokraatin ja Kansan Uutisten vuosikerran tilauksista 35 euroa ja muiden palkansaajalehtien vuosikerran tilauksista 25 euroa.

Lehdet, joita tilatessa etu on käytettävissä:

• Viikko – Pohjois-Karjala
  • Demokraatti /Arbetarbladet