IMATRAN KESÄTEATTERISSA: Niin paljon kuuluu rakkauteen

21 Kaukopään osasto, Osastojen uutiset 27.05.2022

Paperi 21 / MuKaVa -jaosto

NIIN PALJON KUULUU RAKKAUTEEN

Uusi romanttinen musiikkikomedia Fredin rakastetuilla lauluilla Imatran kesäteatterissa 2022.

MuKaVa -jaosto on varannut 26 kpl lippua seuraaviin näytöksiin; perjantaille 15.7.2022 klo 19 ja sunnuntaille 17.7.2022 klo 14. 

Liput, myös avec 15 €/kpl, ilmoittautuminen ja maksu osaston toimistoon viimeistään 17.6.2022. Liput voi noutaa Juhannuksen jälkeen alkaen 27.6.2022.

Niin paljon kuuluu rakkauteen on kertomus paluumuuttaja Reetasta, joka pitää kyläkauppa Kylänonnea kotiseudullaan Etelä-Karjalassa. Elämä maaseudulla on kaikkea sitä mitä Reetta on toivonutkin. Helsingin kiihkeä elämänmeno on jäänyt taa, ja tilalle on tullut rauhaa ja luontoa.

Mutta mitäpä elämä olisi ilman vastoinkäymisiä? Läheinen suurostari Supermooli vie asiakkaita ja vaikka kesäasukkaat tuovatkin piristystä liiketoimintaan, on toimeentulo silti sinnittelyä. Onneksi paikallinen luomuviljelijä Mikko auttaa Reettaa parhaansa mukaan. Mikon auttamishalua tosin lisää kehnosti peitelty ihastuminen.

Laulajalegenda Fredin syntymästä tulee kuluneeksi 80 vuotta. Uudessa musiikkikomediassa kunnioitetaan muusikkotaiturin uraa, ja kuullaan Fredin tunnetuimpia hittejä, jotka rytmittävät tapahtumia bändin sekä ensemblen esittäminä.

Rooleissa upeat vierailijat: Kirsi Ylijoki, Aarni Kivinen, Miikka Wallin, Leena Rousti ja Vilma Kinnunen.

Tarkemmin esityksestä Imatran Teatterin sivulla...

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Takaisin