Paperiliiton Joutsenon osasto 23.ry 110v Juhlat jäsenille

23 Joutsenon osasto 10.03.2020

Muista ilmoittautua!!!

Paperiliiton Joutsenon  ammattiosasto 23. perustamisesta tuli kuluneeksi  110 vuotta talvella 2020.  Tämän kunniaksi ammattiosasto juhlii pitkää taivaltaan ja toivottaa kaikki jäsenensä tervetulleeksi ensi  kesänä järjestettäviin kesäjuhliin.

Juhlat tullaan järjestämään kolmessa eri ajankohdassa. Juhlat ovat keskenään ohjelmaltaan identtiset. Ajankohdat ovat valittu vuorokalenteria ja vuosilomia huomioiden niin, että kaikilla ammattiosaston jäsenillä on samanlaiset mahdollisuudet osallistumiseen.

Juhlapaikkana toimii Kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone, Kristiinankatu 20 53900 Lappeenranta.

Juhlien ajankohdat ja vuorojen jakautuminen on päätetty jakaa seuraavasti:

Juhla 1.                                                                        Perjantai  5.6.2020                     1. ja 3. Vuoro

Juhla 2.                                                                        Lauantai  4.7.2020                      2. ja 5. Vuoro

Juhla 3.                                                                        Perjantai  17.7.2020                  4. Vuoro, BMS, Laboratorio, + muut päivätyöläiset

Jos kokee itselleen paremmaksi jonkin muun ajankohdan, kuin osoitetun, voi vaihtaa juhlasta toiseen.

Juhliin sisältyy molempiin suuntiin järjestetty yhteiskuljetus, ruokailu ja ohjelmaa.

Tilaisuuteen kutsu on henkilökohtainen. Juhliin ovat tervetulleita myös eläkeläiset, joiden toivotaan ilmoittautuvan entisen vuoronsa juhlaan.

Juhla tulee olemaan osallistujalleen ilmainen.

Ilmoittautumiset viimeistään 3 viikkoa ennen juhlaa.

Ilmoittautumiset: Kimmo Virtanen 0505988561                      tai kimmo.virtanen@caverion.com

Tästä linkistä mainokseen