Jäsenuutinen

Työhyvinvointikurssi naisille Porvoossa Työhyvinvointikurssi naisille Porvoossa

Liitto järjestää naisille oman työhyvinvointikurssin Sannäsin kartanossa 2. - 3.9.

Kurssilla pysähdytään tarkastelemaan omaa elämänrytmiä ja kuuntelemaan niin mieltä kuin kehoa. Tutustutaan eri menetelmiin, joiden avulla voit löytää keinoja voimaantumiseen. Opettelemme mielen selkeyttämistä, kehon harmonisointia sekä itsemääräämistä ja korjaavaa katsetta. Kurssi toteutetaan yhteistyössä TSL:n kanssa.

Kurssi on suunnattu kaikille työelämässä (työssä käyvät, vanhempain-, opinto- ja vuorotteluvapaalla) oleville paperiliittolaisille naisille. Kurssi alkaa 2.9. klo 9 ja päättyy 3.9. klo 14 lounaaseen. Voit saapua ja majoittua jo 1.9.
Liitto korvaa kurssikulut, majoituksen, ohjelmaan merkityt ruokailut sekä matkakulut matkustusohjesäännön mukaisesti. Kurssikutsu ja ohjelma lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 30.6. klo 9.00 osoitteessa www.paperiliitto.fi
Paikat tälle suositulle kurssille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 50 naista.
Lisätietoja Päivi Turtiaiselta, puh. 0400 759887 ja Riitta Kaukoselta, puh. 0400 759875.

Uutinen julkaistu: 20.06.2017