Jäsenuutinen

Tes-uutisia meiliin? Tes-uutisia meiliin?

Käy päivittämässä yhteystietoihisi sähköpostiosoitteesi, niin pysyt ajan tasalla työmarkkinasyksyn kuulumisista.

Paperiliitto lähettää uutiskirjeen niille jäsenille, joiden sähköpostiosoitteet löytyvät jäsenrekisteristä. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisia asioita työehtosopimusneuvotteluihin liittyen.

Sähköpostiosoitteena kannattaa käyttää muuta kuin työnantajan tarjoamaa osoitetta, tällöin viestit tavoittavat sinut myös silloin, kun et ole työpaikalla.

Mikäli et halua ammattiliittosi lähettävän sinulle uutiskirjettä, niin voit poistaa itsesi lähetyslistalta uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

Sähköpostiosoitteen voit lisätä tietoihisi eAsiointipalvelussa. Kirjautuminen palveluun tapahtuu pankkitunnuksilla.

Kun kirjaudut eAsiointipalveluun, tilaa samalla puhelimeesi mobiilijäsenkortti, josta näet kätevästi liittosi ajankohtaiset uutiset, jäsenedut ja tapahtumat.

Uutinen julkaistu: 21.06.2017