Jäsenuutinen

Tenavaperheiden loma Tenavaperheiden loma

Lomakeskus Huhmarissa 7. - 12.5.2018

Hyvinvointilomat ry:n järjestämät lomat toteutetaan Sosiaali- ja terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoista. Lomat ovat kaikkien avoimesti haettavissa.

Täysihoitoloma on:

• viisi täysihoitovuorokautta
  • aamiainen, lounas, päivällinen
  • majoitus kahden hengen huoneissa tai perhelomilla perhehuoneissa
  • yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä
  • perhelomilla kaksi kertaa kahden tunnin ohjattu lastenhoito 3-6 vuotiaille lapsille sekä iltapala

Tuetun loma voi saada vain joka toinen vuosi.

Lomalaiset valitaan sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Valinnat tekee Hyvinvointilomat ry. Lomille haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Klikkaa tästä.
Voit tarvittaessa tulostaa myös paperisen hakemuksen tästä ja postittaa sen liiton toimistoon:
Paperiliitto ry, Hanna-Kaisa Siimes, PL 326, 00531 Helsinki.

Tenavaperheiden loma
7. – 12.5.2018
Lomakeskus Huhmari
omavastuu 100 €/ 5 vrk
Alle 16-vuotiaat lomailevat maksutta huoltajan kanssa.

Hakuaika: 9.12. 2017– 6.2.2018

Hyväksytyille hakijoille lähetetään kutsukirje ja lasku, joko sähköpostilla (jos ilmoitettu hakemuksessa) tai postitse. Lasku tulee maksaa Hyvinvointilomien tilille eräpäivään mennessä. Lomakohde lähettää kolme viikkoa ennen loman alkua lomalaiselle kirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin lomasta.

Uutinen julkaistu: 09.12.2017