Jäsenuutinen

Tapetilla työelämä Tapetilla työelämä

Avoin ja maksuton Tulevaisuus tänään -tilaisuus järjestetään jälleen 5. lokakuuta Helsingissä.

Oletko ikinä pohtinut mistä työtaistelut syntyvät tai miksi kiire sairastuttaa? Tulevaisuus tänään -tapahtumassa 5.10. pääset kuuntelemaan eri alojen asiantuntijoiden ajatuksia sekä osallistumaan keskusteluun näiden sekä muiden mielenkiintoisten työelämää koskettavien aiheiden parissa.

Kaikille avoin ja maksuton keskustelutilaisuus järjestetään Helsingin Paasitornissa, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tarkemmat ohjelmatiedot löydät nettisivuilta tulevaisuustanaan.fi

Varaa tapaaminen liittopomon kanssa

Millaisia ovat ihmiset SAK:laisen ay-liikkeen johdossa? Ota asiasta selvää lainaamalla liittopomoa viiden minuutin henkilökohtaiseen keskusteluun! Lue liittopomojen esittelyt.

Uutinen julkaistu: 18.09.2019