Jäsenuutinen

Stand upia oppimaan liiton tuella

Tee demo, osallistu ja voit löytää itsesi lavalta esiintymässä Työväen Musiikkitapahtumassa.

Stand upia oppimaan liiton tuella

Duunari Stand Up kouluttaa työpaikkojen vitsiniekat esiintymislavalle. Jos tulet valituksi, liitto maksaa osallistumisen.

Työväen Musiikkitapahtuman uutuus Duunari Stand Up tuo ajankohtaisen huumorin työpaikoilta estradille. Hakuaika on käynnissä 15.5. saakka.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Duunari Stand Up nostaa parrasvaloihin työpaikkojen nasevat sanailijat ja hersyvät tarinaniskijät. Kahvihuonehuumori ja terävät huomiot työelämästä ovat työväenkulttuuria parhaimmillaan.

Hakeminen: Osallistujaksi haetaan kaikkialta Suomesta demovideoilla. Hakijoiden tulee lähettää linkki demovideoon (esim. YouTube tai Vimeo) ja lyhyt esittely osoitteeseen info@junesevents.fi maanantaihin 15.5. mennessä.

Valinnat: Ammattilaisraati valitsee osallistujat 14.-16.2017 pidettävälle viikonloppukurssille Työväen Akatemiaan Kauniaisiin. Kurssin vetää Risto Koo Järvinen. Stand up -komiikkaa hän on tehnyt 13 vuotta, joista viimeiset seitsemän ammatikseen.

Ensimmäinen keikka: Kurssitettavat stand up -koomikot pääsevät myös halutessaan elämänsä ensimmäiselle keikalle Duunari Stand Up -klubille Työväen Musiikkitapahtumaan Valkeakoskella perjantaina 28.7.2017.

Paperiliitto tukee: Liitto maksaa koulutukseen valittujen jäsentensä osallistumismaksun. Tukea saa myös matkakuluihin Kauniaisiin ja Valkeakoskelle.

Duunari Stand Upin tukijoita ovat SAK, Kansan Sivistysrahasto, Työväen Akatemia ja ohjelmatoimisto Junes Events.

Musareilla mainio kattaus 27. - 30.7.2017 - Paperiliiton jäsenenä saat 15 euron alennuksen pääsylipun hinnasta.

Uutinen julkaistu: 07.04.2017