Jäsenuutinen

Sponssaako osastosi bilematkaa? Sponssaako osastosi bilematkaa?

Tarkista, korvaako ammattiosastosi osallistumista 18-35-tapahtumaan.

Ilmoittaudu mukaan ja tarkista, korvaako ammattiosastosi reissukuluja.

Paperiliiton ammattiosastot ovat enemmän kuin hengessä mukana paperiliittolaisten 18—35-vuotiaiden bileissä. Monet osastot tukevat bileisiin osallistuvien matka- ja majoituskuluja osittain tai kokonaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Katso alla olevasta listasta, minkä edun oma ammattiosastosi tarjoaa. Jos tiedot puuttuvat, ota rohkeasti yhteyttä ammattiosaston hallitukseen ja ehdota tuen myöntämistä. Osastot voivat ilmoittaa ajantasaiset tiedot tälle listalle osoitteeseen tiedotus@paperiliitto.fi.

2 Nokia:
3 Kaskinen: osasto korvaa majoituskulut. Yhteyshenkilö: Mikael Häggblom.
4 Tampere: osasto korvaa matkat (yleisillä kulkuvälineillä) ja majoituskuluja. Yhteyshenkilö: Kai Kolho.
5 Mänttä: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Yhteyshenkilö: Kai Lindroos.
7 Kauttua: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Jukka Virta.
8 Rauma: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Yhteyshenkilöt: Pasi Heinonen, Mikko Rantala.

10 Pori: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Pekka Tervakangas.
11 Jämsänkoski: korvaa tapahtumaan osallistujalle majoituksesta Paperiliiton kiintiöhinnan ja matkan Helsinkiin (juna). Yhteyshenkilö: Esa Pajunen.
12 Jyväskylä:
13 Äänekoski: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Timo Pulli
14 Varkaus: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Yhteyshenkilö: Jukka Voutilainen.
15 Inkeroinen: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Kari Leinonen.
16 Karhula: -
17 Kotka: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja, yhteyshenkilö: Jukka Rimo.
19 Kuusankoski: tukee tapahtumaan osallistuvia jäseniään maksamalla kuittia vastaan majoitus- ja matkakulut. Matkakustannusten korvaamismenettely riippuu osallistujien määrästä ja siitä ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoja puhelimitse: Tommi Bragge 040 538 8190 tai 040 501 1082.
21 Kaukopää: Osasto järjestää bussikuljetuksen ja kustantaa Paperiliiton varaaman hotellimajoituksen hinnasta puolet. Yhteyshenkilö: Mika Hatakka.
22 Tainionkoski: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöIltä: Anu Valtonen, Ari Liirus.
23 Joutseno: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Kimmo Virtanen.
24 Turku: -
25 Simpele: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Yhteyshenkilö: Paavo Löpponen.

30 Pankakoski:
32 Pyhtää: osasto korvaa osallistujien majoituskulut. Yhteyshenkilö: Jari Kortelainen
33 Kemi: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja 200 €/osallistuja. Yhteyshenkilö: Esa Juvonen.
38 Kyröskoski: osasto korvaa osallistujien majoituskulut. Yhteyshenkilö: Janne Vatajaniemi.
39 Loviisa:

41 Veitsiluoto: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Tuomas Huttunen.
42 Rauma: maksaa osallistujien majoituskulut Paperiliiton majoitussopimuksen mukaisesti kahden hengen huoneissa. Yhteyshenkilö: Juha Viitala.
43 Oulu: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Yhteyshenkilö: Ari Itämies.
44 Lauritsala: Yhteyshenkilö: Sami Ravattinen.
45 Valkeakoski: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Yhteyshenkilö: Juha Notkola.
46 Helsinki:
47 Lohja:
48 Sunila: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Marko Kaitasuo.

50 Tampere: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Mika Lahtinen.
52 Pietarsaari: korvaa edestakaisen junamatkan kokonaan ja majoituskulut (max.80 €/henk). Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä:
Sauli Tiala 0408499798 tai Thomas Melarti 0452497049.
54 Tervakoski: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Tero Kekki.
55 Kuopio: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Yhteyshenkilö: Minna Pehkonen.
59 Valkeakoski: osasto järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Yhteyshenkilö: Kai Vauhkonen.
62 Tampere:
66 Hämeenlinna: maksaa matkakulut julkisella kulkuneuvolla. Jos on paljon lähtijöitä, harkitaan yhteiskuljetusta. Yhteyshenkilö: Arja Saarinen.

70 Valkeakoski: osasto tukee jäsenten matka- ja majoituskuluja 150 e/osallistuja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Kimmo Surkka.
73 Karhula: osasto maksaa matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Antti Huovila.
75 Lempäälä: osasto maksaa osallistujien matkat. Yhteyshenkilö: IreneLimola.
77 Äänekoski: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Henri Åkerman
78 Lieksa: Yhteyshenkilö: Tuomo Ahvenainen.

80 Kaipola: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Esa Kehusmaa.
81 Heinola: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja kuitteja vastaan. Yhteyshenkilö: Ilkka Mattila
83 Toukola: -
85 Kuusanniemi-Voikkaa:
86 Lahti: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Lari Ruusunen.
87 Kirkniemi: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Ville-Veikko Peippo.
88 Uimaharju: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja.Yhteyshenkilö: Risto Kuivalainen.
89 Tiukka:

Uutinen julkaistu: 13.09.2019