Jäsenuutinen

SAK:n kulttuuriapurahojen haku alkoi

SAK:n kulttuuriiapurahat myönnetään Kansan Sivistysrahaston erikoisrahastosta.

SAK:n kulttuuriapurahojen haku alkoi

SAK:n kulttuuriapurahat ovat haettavissa 31. elokuuta saakka.

Kulttuuriapurahoja vuodelle 2018 voivat hakea kaikki SAK:laisten ammattiliittojen yksityiset jäsenet tai harrastajaryhmät. Apurahoilla tuetaan ensisijaisesti taidepainotteisia kulttuuriharrastuksia.

SAK:n kulttuurirahasto on Kansan Sivistysrahaston erikoisrahasto. Voit hakea apurahaa Kansan Sivistysrahaston verkkosivujen www.sivistysrahasto.fi kautta sivulta Hakusovellus ja ohjeet

Hakusovellus löytyy sivun alalaidasta. Hakemuksen tekemistä varten sinun täytyy luoda itsellesi tunnukset ja kirjautua palveluun.

Valitse hakusovelluksesta apurahaksi "SAK:n ja ammattiliittojen rahastojen haku" ja ammattiliitoksi "Paperiliitto"Täytä huolellisesti.
Kun hakemus on valmis, lähetä se sähköisesti.
HUOM! Hakemus on myös tulostettava, allekirjoitettava ja lähetettävä postitse säätiöön. Katso tarkemmat ohjeet hakusovelluksesta.

Myönnetyt apurahat julkaistaan tammikuun 2018 loppuun mennessä.

Uutinen julkaistu: 02.08.2017