Jäsenuutinen

Pohjantähti-leiri 2.–7.7.2018 Pohjantähti-leiri 2.–7.7.2018

Yhdessä tekemisestä ja rennosta yhdessäolosta syntyvät lapsuuden parhaat muistot

SAK, TUL ja Kisakeskus järjestävät perinteisen Pohjantähti-leirin urheiluopisto Kisakeskuksessa Fiskarsissa.

Leirillä on runsaasti monipuolista ohjelmaa kädentaidoista liikuntatuokioihin ja leikkimielisiin kilpailuihin. Lapsille on ohjattuja tuokioita ikäryhmittäin ja aikuisille omaa ohjattua liikuntaa ja toimintaa.
Lomalla on täysihoito.
Majoitus tapahtuu mukavasti oman perheen kesken mökissä, rivarissa tai paritalossa - hieman perhekoosta riippuen.

Lomalle voivat hakea myös isovanhemmat lapsenlapsiensa kanssa.

Paperiliitto tukee omien jäsentensä ja heidän perheittensä osallistumista Pohjantähti-leirille.
Leirille haetaan Paperiliiton kautta.
Jos hakijoita on enemmän kuin tuettuja paikkoja, valitaan osallistujat hakemuksissa esitettyjen perusteluiden perusteella.

2.–7.7.2018
Pohjantähti-leiri