Jäsenuutinen

Paperiliiton XIII motoristitapahtuma Paperiliiton XIII motoristitapahtuma

Nokian kylpylähotelli Eden (Cumulus Resort Eden, Paratiisikatu 2, Nokia) ( Kartta ), 3.-5.8.2018

Ilmoittaudu kokoontumisajoihin Nokialle 29. kesäkuuta mennessä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa tänä vuonna Paperiliiton Tampereen osasto 50.

Risteily Sotkanvirralle
Perinteinen lauantain kiertoajelu korvataan Sotkanvirran risteilyllä. Risteily järjestetään m/s Silver Sky -laivalla, jonka kyytiin mahtuu 250 osallistujaa. Jos tulijoita on enemmän, ensimmäiseksi ilmoittautuneilla ja osallistumismaksun maksaneilla on etusija. Lisätietoa risteilystä www.hopealinjat.fi.

Ilmoittaudu ammattiosaston yhteyshenkilön kautta
Ammattiosastosi yhteyshenkilö hoitaa ilmoittautumiset tapahtumaan keskitetysti.
Ohjeita yhteyshenkilölle:
- lähetä ilmoittautuneiden nimet osoitteella mika.lahtinen@upmraflatac.com tai mika.lahtinen@ppp.inet.fi. Lisäksi tieto, kuinka moni haluaa ostaa tapahtuman t-paidan (hinta 15-20 euroa) ja paidan koko. Tarkemmat ohjeet paidan maksamisesta tulevat myöhemmin.
- ilmoittautuminen ja osallistumismaksu suoritettava 29.6. mennessä järjestävän osaston tilille FI58 5731 7920 0233 55, saajaksi Paperiliiton Tampereen ammattiosasto 50 r.y.

Tapahtuman osallistumismaksu
60 euroa/osallistuja, sisältää Sotkanvirran risteilyn ja lauantai-illan iltaruokailun.

Tapahtuman alustava ohjelma

Majoitukset
jokainen varaa ja maksaa itse. Majoitusvaraukset tehdään Nokian kylpylähotelli Edenin myyntikeskuksesta p. 020 055 055 tai my.reservation@restel.fi. Varaustunnus on Paperiliitto 2018.

Mika Lahtinen, mika.lahtinen@ppp.inet.fi, puh. 040 557 6790
Pertti Niemi, puh. 040 648 3810.

Tapahtuman paikka ja aika:

Tapahtuman paikka:Nokian kylpylähotelli Eden (Cumulus Resort Eden, Paratiisikatu 2, Nokia) ( Näytä paikka kartalla )
Tapahtuman aika:3.-5.8.2018

Uutinen julkaistu: 29.03.2018