Jäsenuutinen

Musareilla mainio kattaus

Lauantaina 29.7. tehtaan varjossa esiintyvät Lauri Tähkä, Chisu, Edu Kettunen, Kotiteollisuus ja moni muu.

Perjantaina 28.7. lavalle nousevat Anna Puu (kuvassa), Tuure Kilpeläinen, Atomirotta ja Paleface ynnä muut.

Musiikkitapahtuman aloittavat torstaina 27.7. muun muassa Sanni ja Pete Parkkonen.

Musareilla mainio kattaus

Valkeakoski ( Kartta ), 27. - 30.7.2017

Paperiliiton jäsenenä saat 15 euron alennuksen pääsylipun hinnasta.

Työväen Musiikkitapahtumassa on jälleen luvassa Suomen musiikkimaailman eturivin tähtiä: Lauri Tähkä, Anna Puu, Tuure Kilpeläinen, Sanni, Chisu, Kotiteollisuus, Pete Parkkonen ja monet muut. Valkeakoskella Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla 27.–30.7. järjestettävä festivaali on tunnettu menevistä keikoistaan ja lämminhenkisestä tunnelmastaan.

Paperiliiton jäsenenä saat 15 euron alennuksen festivaalin lipuista.

Työväen Musiikkitapahtuman uutuus Duunari Stand Up tuo ajankohtaisen huumorin työpaikoilta estradille! Hakuaika käynnissä 15.5. saakka.

Tapahtuman koko ohjelma: www.valmu.com

Lippujen hinnat Paperiliiton jäsenille*
Tapahtumaranneke to-su 60€
Päiväranneke to 20€
Päiväranneke pe 25€
Päiväranneke la 30€

*)Jäsenyys tulee todistaa lippua ostettaessa ja ennakkolippua vaihdettaessa rannekkeeseen. Alennus on henkilökohtainen. Alennuksia ei voi yhdistää.

Ennakkoliput myynnissä
tiketti.fi (Ennakkomyynti 14.7. saakka)
lippu.fi (Ennakko-ostohinnat voimassa 15.7. saakka)
Lippu.fi-palvelussa ja Tiketti.fi-palvelussa hintoihin lisätään Lippupisteen palvelumaksu 3,50€.
Huomaa myös ennakkolippujen myyntiä koskevat toimitusehdot ja rajoitukset.

Tapahtuman paikka ja aika:

Tapahtuman paikka:Valkeakoski ( Näytä paikka kartalla )
Tapahtuman aika:27. - 30.7.2017

Uutinen julkaistu: 06.04.2017