Jäsenuutinen

Lue tuore lehti

Paperiliitto-lehti 4/2019

Lue tuore lehti

Toukokuun lehdessä pureudutaan valoisaan luonteeseen ja purkissa piilevään tulevaisuuteen

Positiviinen suhtautuminen asioihin on sekä elämäntapa- että taito, jota voi opetella. Kaksi paperiliittolaista kertoo omasta elämänasenteestaan.

Metsäteollisuuteen valoa tuo Kemiin suunniteltu biotuotetehdas, mutta pitkästä aikaa työpaikoilla on käyty ja käydään myös yt-neuvotteluja irtisanomisista ja lomautuksista. Yyteet tuli - miten siitä eteenpäin? -jutussa kerrotaan, miten työt jatkuivat konelinjan lopettamisen jälkeen Kyröskoskella.

Tulevaa tuotantoa hahmotellaan innovaatioista kertovassa jutussa Tulevaisuus purkissa.

Lehden sivuilla voit jakaa liiton salibandyturnauksen tunnelmia ja viettää lakisääteistä taukoa yhdessä turkulaisten kanssa.

Paperiliitto 4/2019

Uutinen julkaistu: 17.05.2019