Jäsenuutinen

Loppuvuoden ajan isompi ale polttoaineista

Polttoaine-ale on 3 snt/litra vuoden loppuun saakka.

Loppuvuoden ajan isompi ale polttoaineista

Paperiliiton jäsenkortilla saa korotetun alennuksen Teboil-huoltamoilta vuoden loppuun saakka.

Jäsenalennus on 3 senttiä litralta bensiinistä ja dieselöljystä. Korotettu alennus koskee bensiiniä ja dieselöljyä 31.12.2018 asti.

Edun saa Paperiliiton magneettijuovallisella jäsenkortilla kaikilta Teboil-huoltamoilta ja –automaattiasemilta lukuun ottamatta Teboil Express –automaattiasemia. Etu on normaalisti 2,1 snt/litra.

Polttoaineostosten yhteydessä hoituvat myös joululahjahankinnat, sillä keräilykampanjan leimoja saa Teboil-huoltamoilta myös polttoainekuitilla.

Paperiliiton jäsenkortilla ja myös mobiilijäsenkortilla saat monia muitakin etuja. Katso lomailua koskevat jäsenetusi ja muut jäsenetusi.

Uutinen julkaistu: 15.11.2018