Jäsenuutinen

Lomalle jäsenetuhintaan

Jäsenetuhintaisten lomaviikkojen lisäksi kannattaa tarkistaa juhlavuoden 110 euron alennushintaiset viikot Holiday Clubin jäsenetukohteissa.

Lomalle jäsenetuhintaan

Hyödynnä jäsenetusi ja varaa edullinen loma.

Hae nyt kaikkien Paperiliiton jäsenten omaa loma-etua Holiday Clubin lomaosakkeisiin. Haettavissa ovat viikot 23 - 52/2017. Kohteet ovat Katinkullassa, Punkaharjulla, Saariselällä, Saimaalla ja Tampereella.
Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen. Hakuaika on 17.3 - 5.4.
Varaamaan pääsee ja lisätietoja kohteista saa osoitteesta www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla: lomavaraus.
Varattavat viikot löytyvät kohdasta "Viikkojen 23 - 52 varaaminen". Samalla kertaa voi hakea vain yhdellä hakulomakkeella ja enintään kolmea eri lomaviikkoa.
Jos samaa viikkoa hakee useampi, valitaan viikon saaja arpomalla. Arvonta suoritetaan 7.4.
Arvonnassa vapaaksi jääneet ajankohdat tulevat 12.4.2017 klo 10 alkaen vapaasti varattaviksi kohtaan ”Vapaat viikot”.
Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclubresorts.com/fi > Yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 0306 870 400 (arkisin klo 9–16).

Lomaoikeus jäsenellä

Lomaoikeus Holiday Clubin viidessä kohteessa kuuluu kaikille Paperiliiton jäsenille. Huoneiston avain luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassaoleva jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.
Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta saat osoitteesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu. Puhelinpalvelua numerossa 0306 870 400.

Alennusta kylpylähotelleissa

Paperiliiton jäsenet saavat 30 prosentin alennuksen Holiday Clubin kuuden kylpylähotellin majoitushinnasta. Alennus koskee Tampereen Kylpylää, Saimaata, Katinkultaa, Kuusamon Tropiikkia, Sallaa ja Saariselkää.
Varaukset tehdään osoitteessa www.holidayclub.fi ja alennukseen oikeuttava koodi on paperiliitto1 .Varauskoodilla saat alennuksen päivän majoitushinnasta. Etu ei koske Holiday Club -loma-asuntoja.
Mahdolliset peruutukset on tehtävä Holiday Club Yrityspalvelun kautta.

Seuraa myös edullisia äkkilähtöjä

Äkkilähtöhinnat (-100 euroa, varaus 2 viikkoa ennen lomaviikon alkua) koskevat korkeaa sesonkia (varauspalvelun varauskalenterissa punaiset viikot). Lisätietoa äkkilähdöistä Holiday Clubin sivuilta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu
Äkkilähtöjen varaukset tulee tehdä puhelimitse, (nettivaraus antaa ainoastaan normaalihinnan). Varaukset ja tiedustelut Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 030 687 0400 ma–pe klo 9–15.

Uutinen julkaistu: 17.03.2017