Jäsenuutinen

Lomalle jäsenetuhintaan Lomalle jäsenetuhintaan

Hyödynnä jäsenetusi ja varaa edullinen majoitus Holiday Clubilta.

Alennusta lomahuoneistoista ja kylpylähotelleista

Paperiliiton jäsenet saavat Holiday Clubin omien lomahuoneistojen normaalihinnoista 25 % alennuksen. Minimivaraus 2 vrk. Loma-asuntojen varaukset puhelimitse Holiday Clubin keskusvaraamosta puh. 0300 870 900 (ma–pe 8–18, la 10–15).

Paperiliiton jäsenet ovat lisäksi oikeutettuja 30 % alennukseen Holiday Clubin kylpylähotellien hotelli- sekä Villas-asuntojen majoituksista. Hotelli- ja Villas-asuntojen varaukset verkkokaupasta osoitteesta: www.holidayclubresorts.com koodilla: paperiliitto1

Näiden majoitusetujen lisäksi paperiliittolaisille tarjoutuu tilaisuus hakea kaksi kertaa vuodessa (viikoille 1-22 ja 23-52) jäsenetuhintaista lomaviikkoa Holiday Clubin viikko-osakkeista. Hauista ilmoitetaan erikseen mm. näillä sivuilla sekä Paperiliitto-lehdessä.

Seuraa myös edullisia äkkilähtöjä

Äkkilähtöhinnat koskevat korkeaa sesonkia (varauspalvelun varauskalenterissa punaiset viikot). Lisätietoa äkkilähdöistä Holiday Clubin sivuilta: www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/. Palveluun kirjautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla: lomavaraus.

Äkkilähtöjen varaukset tulee tehdä puhelimitse, (nettivaraus antaa ainoastaan normaalihinnan). Varaukset ja tiedustelut Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903 ma–pe klo 9–15.

Uutinen julkaistu: 17.03.2017