Jäsenuutinen

Lomalle edullisesti Lomalle edullisesti

Hyödynnä jäsenetusi ja varaa loma.

Paperiliiton jäsenten vuokrattavana on viikko-osakkeita Holiday Clubin lomakohteissa. Nyt haettavissa ovat viikot 1-22/2018. Kohteet ovat Katinkullassa, Punkaharjulla, Saariselällä, Saimaalla ja Tampereella.

Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen. Hakuaika kestää 22.10. saakka.

Varaamaan pääsee ja lisätietoja kohteista saa osoitteesta www.holidayclub.fi/yrityspalvelu. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla: lomavaraus.

Varattavat viikot löytyvät kohdasta "Viikkojen 1-22 varaaminen". Samalla kertaa voi hakea vain yhdellä hakulomakkeella ja enintään kolmea eri lomaviikkoa. Jos samaa viikkoa hakee useampi, valitaan viikon saaja arpomalla. Arvonta suoritetaan 24.10.

Vapaaksi jääneet ja peruuntuneet loma-ajankohdat tulevat vapaasti varattavaksi perjantaina 31.10. klo 10.00. Varaukset tehdään tuolloin saapumisjärjestyksessä.

Lomaoikeus jäsenellä

Lomaoikeus Holiday Clubin kohteissa kuuluu kaikille Paperiliiton jäsenille. Huoneiston avain luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassaoleva Paperiliiton jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta:

www.holidayclub.fi/yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 0306 870 400 (arkisin klo 9–15).

Alennusta lomahuoneistoista ja kylpylähotelleista

Paperiliiton jäsenet saavat Holiday Clubin omien lomahuoneistojen normaalihinnoista 25 % alennuksen. Minimivaraus 2 vrk. Loma-asuntojen varaukset puhelimitse Holiday Clubin keskusvaraamosta puh. 030 68 600 (ma–pe 8–18, la 10–15).

Paperiliiton jäsenet ovat lisäksi oikeutettuja 30 % alennukseen Holiday Clubin kylpylähotellien hotelli- sekä Villas-asuntojen majoituksista. Hotelli- ja Villas-asuntojen varaukset verkkokaupasta koodilla: paperiliitto1

Seuraa myös edullisia äkkilähtöjä

Äkkilähtöhinnat koskevat korkeaa sesonkia (varauspalvelun varauskalenterissa punaiset viikot). Lisätietoa äkkilähdöistä Holiday Clubin sivuilta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu

Äkkilähtöjen varaukset tulee tehdä puhelimitse, (nettivaraus antaa ainoastaan normaalihinnan). Varaukset ja tiedustelut Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 030 687 0400 ma–pe klo 9–15.

Uutinen julkaistu: 17.03.2017