Jäsenuutinen

Lomakalenterit esiin! Lomakalenterit esiin!

Hyödynnä jäsenetusi ja varaa lomaviikko

Paperiliiton jäsenten vuokrattavana on laadukkaista viikko-osakkeita Holiday Clubin lomakohteissa. Kohteet ovat Katinkullassa, Punkaharjulla, Saariselällä, Saimaalla ja Tampereella.
Nyt haettavissa ovat viikot 1-22/2019. Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen. Lomaviikkojen hakuaika on 28.9.-22.10.
Varaamaan pääsee ja lisätietoja kohteista saa osoitteesta www.holidayclub.fi/yrityspalvelu. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla: lomavaraus.
Varattavat viikot löytyvät kohdasta "Viikkojen 1-22 varaaminen". Samalla kertaa voi hakea vain yhdellä hakulomakkeella ja enintään kolmea eri lomaviikkoa.
Jos samaa viikkoa hakee useampi, valitaan viikon saaja arpomalla. Arvonta suoritetaan 24.10. Vapaaksi jääneet ja peruuntuneet loma-ajankohdat tulevat vapaasti varattavaksi 31.10. klo 10.00. Varaukset tehdään tuolloin saapumisjärjestyksessä.

HUOM! Huoneiston avain luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassaoleva jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 030 870 900 (arkisin 8–15).

Uutinen julkaistu: 27.09.2018