Jäsenuutinen

Jäsenkortti myös kännykkään

Mobiilijäsenkortti näkyy puhelimesta.

Jäsenkortti myös kännykkään

Voit tilata Paperiliiton jäsenkortin sähköisenä kännykkääsi.

Mobiilijäsenkortilla osoitat jäsenyytesi yhtä virallisesti kuin perinteisellä muovisella jäsenkortilla. Teboilin polttoaine-alennuksen saamiseksi tarvitset edelleen kuitenkin muovisen jäsenkortin.

Mobiilijäsenkortin voit tilata eAsiointipalvelussa omilla pankkitunnuksillasi. Voit käyttää joko perinteistä muovista jäsenkorttia tai mobiilikorttia tai molempia. Mobiilikortin voi tilata myös puhelimitse.

Mobiilikortin lataus- ja käyttöohjeet eri puhelinmalleihin

iPhone

Android

Windows

Näin mobiilikortti toimii

Kirjaudu eAsiointipalveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

• Jotta voit tilata kortin, pitää jäsenrekisteritiedoissasi olla tallennettuna matkapuhelinnumerosi. Voit lisätä numeron omiin tietoihisi eAsiointipalvelussa.
  • Mobiilikortin lataaminen ja käyttö on ilmaista, mutta kortin lataamiseen käytetty datayhteys ja mahdollinen myöhempi Internetin käyttö maksavat liittymäsopimuksesi mukaisesti.
  • Mobiilikortin Jäsensivujen kautta pääset eAsiointipalveluun, jossa omien tietojen päivittäminen ja tarkastelu vaativat salasanan. Ohjeet salasanan saamiseen löytyvät mobiilikortista, kun olet ladannut sen puhelimeesi.
  • Kortissa on henkilö- ja jäsenyystietojasi.
  • Mobiilikortin kautta voi päivittää omia tietoja ja tarkastella työttömyyskassan etuuksien maksatustietoja.
  • Kortissa on linkit liiton nettisivujen yhteystietoihin ja jäsenetuihin sekä soittolinkit liiton ja työttömyyskassan palvelunumeroihin.
  • Mobiilikortti toimii liittovakuutuksen vakuutuskorttina.
  • Kortti on voimassa jäsenyyden ajan.
  • Voit tilata mobiilikortin myös ottamalla yhteyttä jäsenrekisteriiin.

Uutinen julkaistu: 27.06.2014