Jäsenuutinen

Jäsenkortin saa myös kännykkään

Puhelimessa jäsenkortti on aina mukana. Tilaa linkki puhelimeesi eAsioinnissa.

Jäsenkortin saa myös kännykkään

Voit tilata Paperiliiton jäsenkortin sähköisenä kännykkääsi.

Mobiilijäsenkortilla osoitat jäsenyytesi yhtä virallisesti kuin perinteisellä muovisella jäsenkortilla. Teboilin polttoaine-alennuksen saamiseksi tarvitset edelleen kuitenkin muovisen jäsenkortin.

Mobiilijäsenkortin voit tilata eAsioinnissa .

Jäsenten sähköiseen asiointipalveluun on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä. Katso tarkemmat ohjeet tästä.

Mobiilikortin lataus- ja käyttöohjeet eri puhelinmalleihin

iPhone

Android

Windows

Näin mobiilikortti toimii

• Jotta voit tilata kortin, pitää jäsenrekisteritiedoissasi olla tallennettuna matkapuhelinnumerosi. Voit lisätä numeron omiin tietoihisi eAsioinnissa.
  • Mobiilikortin lataaminen ja käyttö on ilmaista, mutta kortin lataamiseen käytetty datayhteys ja mahdollinen myöhempi Internetin käyttö maksavat liittymäsopimuksesi mukaisesti.
  • Mobiilikortin Jäsensivujen kautta pääset eAsiointiin, jossa omien tietojen päivittäminen ja tarkastelu vaativat salasanan. Ohjeet salasanan saamiseen löytyvät mobiilikortista, kun olet ladannut sen puhelimeesi.
  • Kortissa on henkilö- ja jäsenyystietojasi.
  • Mobiilikortin kautta voi päivittää omia tietoja ja tarkastella työttömyyskassan etuuksien maksatustietoja.
  • Kortissa on linkit liiton nettisivujen yhteystietoihin ja jäsenetuihin sekä soittolinkit liiton ja työttömyyskassan palvelunumeroihin.
  • Mobiilikortti toimii liittovakuutuksen vakuutuskorttina.
  • Kortti on voimassa jäsenyyden ajan.
  • Voit tilata mobiilikortin myös ottamalla yhteyttä jäsenrekisteriiin.

Uutinen julkaistu: 27.06.2014