Jäsenuutinen

Hyödynnä jäsenetu musarilipuista

Lauantaina 29.7. tehtaan varjossa esiintyvät Lauri Tähkä, Chisu, Edu Kettunen, Kotiteollisuus ja moni muu.

Perjantaina 28.7. lavalle nousevat Anna Puu (kuvassa), Tuure Kilpeläinen, Atomirotta ja Paleface ynnä muut.

Musiikkitapahtuman aloittavat torstaina 27.7. muun muassa Sanni ja Pete Parkkonen.

Hyödynnä jäsenetu musarilipuista

Valkeakoski ( Kartta ), 27. - 30.7.2017

Paperiliiton jäsenenä saat 15 euron alennuksen pääsylipun hinnasta.

Työväen Musiikkitapahtumassa esiintyvät tänä vuonna Lauri Tähkä, Anna Puu, Tuure Kilpeläinen, Sanni, Chisu, Kotiteollisuus, Pete Parkkonen ja monet muut. Valkeakoskella Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla musisoidaan 27.–30.7.

Paperiliiton jäsenenä saat 15 euron alennuksen festivaalin lipuista.

Työväen Musiikkitapahtuman uutuus Duunari Stand Up tuo ajankohtaisen huumorin työpaikoilta estradille!

Tapahtuman koko ohjelma: www.valmu.com

Lippujen hinnat Paperiliiton jäsenille*
Tapahtumaranneke to-su 60€ /14.7. jälkeen 75€
Päiväranneke to 20€/14.7. jälkeen 25€
Päiväranneke pe 25€/14.7. jälkeen 30€
Päiväranneke la 30€/14.7. jälkeen 35€

*)Jäsenyys tulee todistaa lippua ostettaessa ja ennakkolippua vaihdettaessa rannekkeeseen. Alennus on henkilökohtainen. Alennuksia ei voi yhdistää.

Ennakkoliput myynnissä
tiketti.fi (Ennakkomyynti 14.7. saakka)
lippu.fi (Ennakko-ostohinnat voimassa 15.7. saakka)
Lippu.fi-palvelussa ja Tiketti.fi-palvelussa hintoihin lisätään Lippupisteen palvelumaksu 3,50€.
Huomaa myös ennakkolippujen myyntiä koskevat toimitusehdot ja rajoitukset.

Tapahtuman paikka ja aika:

Tapahtuman paikka:Valkeakoski ( Näytä paikka kartalla )
Tapahtuman aika:27. - 30.7.2017

Uutinen julkaistu: 06.04.2017