Jäsenuutinen

Holiday Club kesäkampanja Holiday Club kesäkampanja

Kesän äkkilähdöt Vuokatissa 300 € / jakso

Paperiliiton omistamien Holiday Club -lomahuoneistojen äkkilähdöt 300 € / jakso koko kesän ajan. Tarkista äkkilähdöt Holiday Club yrityspalvelujen sivuilta ja varaa oma lomasi Kylpylähotelli Katinkullassa Vuokatissa. Huoneistossa majoittuu mukavasti 4 - 6 henkilöä. Hinta sisältää kylpyläliput kahdelle päivittäin koko jakson ajan.

Varaamaan pääsee ja lisätietoja kohteista saa osoitteesta www.holidayclub.fi/yrityspalvelu.
Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto@holidayclub.shop ja salasanalla: lomavaraus. Äkkilähdöt varataan puhelimitse.
Varaukset ja tiedustelut Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903, ma-pe klo 9-15.

Kirjaudu myös palvelun käyttäjäksi. Kirjautuessasi tarvitset jäsennumerosi. Arvomme juhannuksena kaikkien järjestelmään kirjautuneiden jäsentemme kesken 100 € lahjakortin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vuokatti tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen aktiivilomaan keskellä kauneinta Suomea.

Äkkilähdöt tulevat myyntiin kaksi viikkoa ennen lomajakson alkua. Varaustilanne elää kysynnän mukaan. Viikot myydään varausjärjestyksessä.

Uutinen julkaistu: 01.06.2019