Jäsenuutinen

Eiköhän olisi taas aika Eiköhän olisi taas aika

... hakea Paperiliiton Holiday Club lomaa. Ensi vuoden lomaviikkojen hakuaika on alkanut.

Paperiliiton jäsenten vuokrattavana on laadukkaita viikko-osakkeita Holiday Clubin lomakohteissa. Kohteet ovat Katinkullassa, Punkaharjulla, Saariselällä, Saimaalla ja Tampereella.

Nyt haettavissa ovat viikot 1–22/2020. Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen. Lomaviikkojen hakuaika on 21.10.2019 saakka.

Varaamaan pääsee ja lisätietoja kohteista saa osoitteesta www.holidayclub.fi/yrityspalvelu. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto@holidayclub.shop ja salasanalla: lomavaraus.
Ensimmäisellä käyttökerralla Sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Käyttäjätunnukseksi kirjataan oma jäsennumero.

Varattavat viikot löytyvät kohdasta "Arvonta". Samalla kertaa voi hakea vain yhdellä hakulomakkeella ja enintään kolmea eri lomaviikkoa.
Jos samaa viikkoa hakee useampi, valitaan viikon saaja arpomalla. Arvonta suoritetaan 23.10.2019. Vapaaksi jääneet ja peruuntuneet loma-ajankohdat tulevat vapaasti varattavaksi 30.10.2019 klo 10:00. Varaukset tehdään tuolloin saapumisjärjestyksessä.

HUOM! Huoneiston avain luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassaoleva jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 030 870 900 (arkisin 8–15).

Uutinen julkaistu: 21.02.2019