Jäsenuutinen

Edulliset äkkilähdöt Edulliset äkkilähdöt

Mielessä lyhyt kaupunkiloma Tampereella? Kaipaatko kansallismaisemiin Punkaharjulle tai haluaisitko katkaista harmaan arjen kylpylälomalla Vuokatissa?

Käytä hyväksesi Paperiliiton jäsenetuja.  Lomaa suunnitellessasi tarkista Holiday Club -lomahuoneistojen edulliset äkkilähdöt.

Varaamaan pääsee ja lisätietoja kohteista saa osoitteesta www.holidayclub.fi/yrityspalvelu.
Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto@holidayclub.shop ja salasanalla: lomavaraus
(Huom. käyttäjätunnus on uusiutunut.)

Ensimmäisellä käyttökerralla Sinun tulee kirjautua käyttäjäksi. Kirjautuessasi tarvitset jäsennumeroasi.

Paperiliiton jäsenten vuokrattavana on laadukkaita viikko-osakkeita Holiday Clubin lomakohteissa Katinkullassa, Punkaharjulla, Saariselällä, Saimaalla ja Tampereella.

Varsinainen lomaviikkojen jako tapahtuu kaksi kertaa vuodessa, syksyisin ja keväisin. Lomajaksojen hausta ilmoitetaan liiton nettisivuilla ja Paperiliitto-lehdessä. Ympäri vuoden on lisäksi hettavana vapaaksi jääneet viikot (Vapaat viikot) ja edullisemmat Äkkilähdöt.

Uutinen julkaistu: 14.11.2018