Jäsenuutinen

Bileet 18–35-vuotiaille paperiliittolaisille

Mukana menossa myös Liittojäärät, Eloranta&Vanhala.

Bileet 18–35-vuotiaille paperiliittolaisille

Apollo Live Club, Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki ( Kartta ), Lauantai 27.10.2018 klo 15-22

Ilmoittautuminen on päättynyt. Lokakuussa nähdään mahtavalla porukalla!

Tule, osallistu ja näe ammattiliittosi täysin uusin silmin. Paperiliitto järjestää 18–35-vuotiaille jäsenilleen uudenlaisen tapahtuman Helsingissä. Näissä bileissä ravistellaan totutut ja luutuneet ajatukset uusiksi, pidetään porukalla hauskaa ja jaetaan ajattelun aihetta!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Saimme kokoon melkoisen määrän osallistujia, Apollo Live Clubilla on taatusti mahtava tunnelma lokakuun lopulla!

Kolme onnekkainta osallistujaa hymyilee myös bileiden jälkeen, sillä osallistujien kesken arvotaan kolme 100 euron arvoista Holiday Clubin lahjakorttia.

Ilmoittauduitko jo, mutta et pääsekään paikalle? Ilmoita esteestä tiedotus@paperiliitto.fi, niin joku toinen pääsee tilallesi.

Lisää tapahtumasta – ilmoittaudu!

Tapahtuman paikka ja aika:

Tapahtuman paikka:Apollo Live Club, Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki ( Näytä paikka kartalla )
Tapahtuman aika:Lauantai 27.10.2018 klo 15-22

Uutinen julkaistu: 04.06.2018