Lomaile edullisesti Paperiliiton omistamissa Holiday Clubin lomakohteissa

Lomaile edullisesti Paperiliiton omistamissa Holiday Clubin lomakohteissa Lomaile edullisesti Paperiliiton omistamissa Holiday Clubin lomakohteissa

Paperiliiton jäsenten vuokrattavana on laadukkaita viikko-osakkeita Holiday Clubin lomakohteissa Katinkullassa, Punkaharjulla, Saariselällä, Saimaalla ja Tampereella

Varaamaan pääsee ja lisätietoja kohteista saa osoitteesta www.holidayclub.fi/yrityspalvelu.
Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto@holidayclub.shop  ja salasanalla: lomavaraus.

Ensimmäisellä käyttökerralla Sinun tulee kirjautua käyttäjäksi. Kirjautuessasi tarvitset jäsennumerosi.

Varsinainen lomaviikkojen haku tapahtuu kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Hausta ilmoitetaan Paperiliitto-lehdessä ja liiton verkkosivuilla. Päähaussa vapaaksi jääneet viikot ovat haettavissa jatkuvassa haussa. Lisäksi haettavanasi ovat edulliset Äkkilähdöt.

Vapaat viikot

Varsinaisessa haussa vapaaksi jääneet viikot ovat haettavissa jatkuvassa haussa. Vapaat viikot näkyvät Holiday Club -yrityspalvelun sivuston ylälaidan palkissa. Klikkaa Vapaat viikot ja valitse mieleisesi lomaviikko.

Äkkilähdöt

Äkkilähdöt tulevat myyntiin kaksi viikkoa ennen lomaviikon alkua. Äkkilähdöt myydään varausjärjestyksessä. Äkkilähdöillä lomailet alennettuun hintaan. Äkkilähtöjen varaukset tehdään puhelimitse. (Nettivaraus antaa ainoastaan normaalihinnan).
Varaukset ja tiedustelut Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903 ma–pe klo 9–15.

Huoneiston avain luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassaoleva Paperiliiton jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 030 870 900 (arkisin 8–15).