Liiton lomakeskus Purala

Lue tästä lomakeskusten koronaohjeistus.

Keskellä Pohjois-Kymen järviseutua

Purala sijaitsee keskellä mäkistä järviseutua Jaalassa. Kalastuksen lisäksi lomailijoiden suosittuja harrastuksia ovat marjastus ja sienestys.

Talossa on erikokoisia huoneita, joissa voi yöpyä 2-5 henkeä. Kesäisin on lisäksi käytössä aittarakennus, jossa on 8 huonetta. Huoltorakennuksessa on kävijöiden käytössä keittiö ja ruokailutila, suihkut ja wc:t.

Alueella on kylmätila, jossa voi säilyttää ruokaa ja metsäretkiltä kerättyjä marjoja. Suojaisia grillipaikkoja on kaksi.

Rantasaunan lämmöstä pääsee pulahtamaan uimaan. Lasten kannalta ranta on ihanteellinen, matala ja puhdashiekkainen. Talvisin pidetään avanto auki. Soutuveneitä on lomailijoille käytössä kahdeksan, ja niissä voi tarvittaessa käyttää omaa perämoottoria.

Jaalan kirkolle on matkaa 12 kilometriä. UNESCOn arvostettu maailmanperintökohde Verlan ruukkimiljöö sijaitsee 7 kilometrin päässä. Kouvolaan Puralasta on 35 kilometriä.

Puralassa voi esimerkiksi ammattiosasto pitää kokouksen, kokoustilaan mahtuu 20 henkeä. Kokoustila varataan lomapaikanhoitajalta. 

  • Majoituspaikkoja 30, kesällä 60. Vaunupaikkoja vähintään 40.
  • Osoite: Puralantie 131 A, 47850 Verla.
  • Puhelin: 050 340 0127, arkisin klo 11–13
  • Alueen hoitaja: Riku Valve riku.valve@paperiliitto.fi

Hinnat ja varausohjeet

Vinkkejä kävijälle