SAK:n kulttuuriapurahat ovat haettavissa elokuun ajan. Hakuaika päättyy 31. elokuuta.

11 Jämsänkosken osasto 18.08.2021

Kulttuuriapurahoja voivat hakea kaikki SAK:laisten ammattiliittojen, kuten Paperiliiton, yksityiset jäsenet ja harrastajaryhmät. Apurahoilla tuetaan ensisijaisesti taidepainotteisia kulttuuriharrastuksia.

SAK:n kulttuurirahasto on Kansan Sivistysrahaston erikoisrahasto. KSR on yksityinen säätiö, joka toimii läheisessä yhteistyössä ammattiliittojen ja työväenjärjestöjen kanssa. Sen toiminnan tarkoituksena on tukea apurahoin ja tunnustuspalkinnoin yhteiskunnallisesti suuntautunutta kulttuuri- ja sivistystyötä, tutkimusta, opiskelua ja valistustoimintaa.

Apuraha haetaan KSR:n verkkosivuilta löytyvän hakusovelluksen ja -ohjeiden kautta. Haku päättyy 31.8.2021.

Lue Paperiliitto-lehden juttu viime vuonna apurahan saaneista Paperiliiton jäsenistä:

Apurahasta tukea tekemiseen.

Ay-terveisin