FIRST STEP - TYÖELÄMÄN PELISÄÄNNÖT JA LIIKUNNAN ILO (5 pv) 24.-28.8. Murikassa

11 Jämsänkosken osasto 25.06.2020

Kurssilla mietitään, miten työpaikan arki sujuu ja mitä perusasioita on hyvä tietää työelämästä.

FIRST STEP - TYÖELÄMÄN PELISÄÄNNÖT JA LIIKUNNAN ILO (5 pv) 24.-28.8. Murikassa

Kurssi on liikuntapainotteinen: jokaisena kurssipäivänä tutustutaan johonkin liikunta- ja kuntoilulajiin ohjatusti Varalan Urheiluopiston ohjaamana.

Kurssi on suunnattu kaikille jäsenille, joita kiinnostavat omat vaikutusmahdollisuudet työpaikalla sekä oman terveyden edistämiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Kurssin sisältöä:

• Tutustutaan työntekijän oikeuksiin, velvollisuuksiin ja vaikutusmahdollisuuksiin.

• Käsitellään ruokavalion, liikunnan ja palautumisen merkitystä.

Paperiliitto maksaa osallistumismaksun, täysihoidon sekä matkat. Kurssi on ns. järjestökurssi eli työnantaja ei ole velvollinen maksamaan ansionmenetystä. Liitto maksaa silloin osallistujalle kurssipäivärahan ja kurssistipendin. Katso tarkemmin www.paperiliitto.fi/koulutus

Kurssille haetaan kurssilomakkeella, jonka löydät Paperiliiton sivulta tai ammattiosastosi opintoasioiden hoitajalta.

Kesäisin terveisin

Päivi Turtiainen